Cartell del Lemon Day! 2014


El parc de la Font Cuitora ja té una placa als nostres cors. L'emplaçament que acull elLemon Day rep any rere any un dels cartells més cuidats, i a sobre l'ambient és tan poc especial que el fa especial. Aquest any, com no, torna a tenir un cartell de luxe i molt gratuït.

Tot i que ja ens tenen acostumats a una alta qualitat amb el cartell, els anys semblen que no passen i enguany tornen a estar a l'altura dels anteriors. El total de deu grups del cartell està format pel valencià més inclassificable, Negro, els aragonesos de post i millor directe, Picore, en Conrado Isasa, ex d'A Room With A View, els solvents ganxons No More Lies, els estranys Desert, els autòctons trencapistes Crocanti, els bilbaïns atemporals (per no pertànyer a cap època) We Love Dolce Vita, els hipnòtics i cinematogràfics Eh! i els també auctòctons Dos Piedras, doblement stoner. Tot el 5 de juliol i amb entrada lliure.

Per si fos poc, a la festa de presentació que es durà a terme a l'Heliogàbal de Barcelona el 26 de juny hi tocaran els Miquel Serra amb el seu pop lisèrgic.

http://www.gentnormal.com/